solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Inför sommaren 2018 konstruerar vi vår 9-hålsbana i Knektaparken och kommer tillämpa sig för nybörjare och ovana discgolfare, såväl mer duktiga spelar som vill träna på kortare hål och putt. Bankarta kommer finnas tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.

Senaste nytt på facebook:

2018-02-28 På torsdag (1/3) kl 18.00 håller vi årsmöte. All information har mejlats ut till medlemar, har du inte fått det så hör av dig. Välkomna! Onsdagar fortsätter med inomhusträning och Vintertouren på lördagar håller på en månad till. Vi ses!

2018-02-17 Vintern är inget som begränsar kastare i Jönköping. Idag kastade 11 vintertouren och på onsdagar fortsätter inomhusträningen en dryg månad till. All info finns på hemsidan. Välkomna!

2018-01-07 Gott nytt år! I väntan på ljuset och värmen kommer vi träna inomhus några gånger. På onsdag 17/1 träffas vi i Gräshagsskolans gymnastiksal kl 19-20 och sedan kör vi samma tid varje vecka fram till mars. Det kommer finnas korgar men ta med discar. Välkomna!

Fler nyheter på facebook.com/JBFGK

Sponsorer:

discsport.se
Som medlem i JBFGK får du rabatt hos Discsport, se Bli medlem.
Daniels Mack
Hyr discar på Daniels Mack, mellan Atteviks och Nybergs bil. Se Discuthyrning