solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Under vintern 2019 har stora arbeten gjorts av kommunen i parken och våra banor kommer därför anpassas till detta under säsongen. Detta kan innebära att bankartor inte hinner uppdateras men vi försöker. Vår 9-hålsbana i Knektaparken försöker vi fortsatt utforma så den lämpar sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Den längre 18-hålsbanan sträcker sig från Knektaparken via John Bauerparken bort till Kålgårdsparken. Barnkartor finns under respektive bana i menyn. Välkommen!

Senaste nytt på facebook:

2019-05-30 Idag (30/5) visar vi upp frisbeegolf i Knektaparken för de som kommer och tittar på P4 Springhjälpen. Välkommen ner och kasta lite plast med oss. Vi är på plats från klockan 15.00 och framåt. https://sverigesradio.se/springhj%C3%A4lpen

2019-05-14 Onsdagens JB-golf (15/5) är tyvärr inställd på grund av Vårruset som gör flera hål okastbara. Vi tar igen det till helgen. På lördag är det dags för årets John Bauer Open. En tävling öppen för alla, från nybörjare till elit, och en del av Smålandstouren. http://jbfgk.se/wp/tavlingar/john-bauer-open/ På söndag blir det som vanligt åter JB-golf kl 15.00. Välkomna!

2019-05-11 I helgen pågår kanottävlingar i Rocksjön och med det följer att delar av banan är ospelbar. På söndag träffas vi som vanligt kl 15 och sen avgör vi på plats om det är möjligt att genomföra JB-golfen eller ej.

Fler nyheter på facebook.com/JBFGK

Sponsorer:

discsport.se
Som medlem i JBFGK får du rabatt hos Discsport, se Bli medlem.
Daniels Mack
Hyr discar på Daniels Mack, mellan Atteviks och Nybergs bil. Se Discuthyrning