solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Inför sommaren 2018 konstruerar vi vår 9-hålsbana i Knektaparken och kommer tillämpa sig för nybörjare och ovana discgolfare, såväl mer duktiga spelar som vill träna på kortare hål och putt. Bankarta kommer finnas tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.

Senaste nytt på facebook:

2018-04-12 På tisdag (17/4) startar Andreas och Fredrik igång säsongens ungdomsträning på Åsabadets frisbeegolfbana i Taberg. Tisdagar 16.30-17.30 är alla kastsugna juniorer välkomna. Mer information och kontaktuppgifter finns på hemsidan. Välkomna!

2018-04-05 KICK-OFF! Glöm inte anmäla er till kick-off:en på lördag (7/4). All information har mejlats ut på medlemslistan, hör av dig om du inte fått den. Det blir en sväng österut till de ganska nya banorna i Vetlanda och Eksjö samt samkväm efteråt på ett hak i Jönköping. Välkommen att delta hela dagen eller bara dag eller kväll om du vill. Vi ses!

2018-04-01 Just nu kastar sig tolv sommarklädda kämpar runt banan i premiären av årets JB-golf. Lycka till! Från och med idag kör vi JB-golf varje onsdag (kl 17.00) och söndag (kl 15.00). Ung som gammal, nybörjare och veteran: Välkomna! http://jbfgk.se/wp/tavlingar/jb-golfen/

Fler nyheter på facebook.com/JBFGK

Sponsorer:

discsport.se
Som medlem i JBFGK får du rabatt hos Discsport, se Bli medlem.
Daniels Mack
Hyr discar på Daniels Mack, mellan Atteviks och Nybergs bil. Se Discuthyrning