solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Inför sommaren 2018 konstruerar vi om vår 9-hålsbana i Knektaparken och den kommer lämpa sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Bankarta kommer finnas tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.

Senaste nytt på facebook:

2018-10-08 Med kort varsel är JB:s maraton äntligen tillbaka efter några år i träda. Upplägget att besöka banor i närområdet som vi lätt glömmer bort gäller även denna gång och därför blir det Vidablick, Habo, Dalvik, Österängen, Barnarp och Taberg som spelas på söndag (14/10). Sammankallande för detta är Christoffer Lilja, föranmäl er gärna till honom även om det går bra att bara dyka upp. Samling 09.50 vid Vidablick och tidsschemat säger lunchpaus kl 13 och prisutdelning kl 17. Samåkning från stan för intresserade. Strålande väder är dessutom påväg, så det finns inga ursäkter. Välkomna medlemmar såväl som andra intresserade!

2018-10-05 Ess-stress 2018. Vi har kortat alla hål och går bara för ess/ace/bio/hio. Ta även med dina amatörkastande vänner, tävlingen passar alla som kastat några gånger. När: Söndag 7/10 kl 10. Ta med två discar, förslagsvis putters. 20:- för medlemmar, annars 40:-. http://jbfgk.se/wp/tavlingar/ess-stress/

2018-09-30 Nu är det slut. Säsongen är över. Idag spelades den sista JB-golfen. Det fanns hot mot herrsegern men konkurrenterna föll på DNS, DNF och svaga nerver så trots en egen svag runda plockade Pontus hem totalvinsten. För första gången på väldigt länge har vi även en vinnare i damklassen, Pernilla kom med mitt i säsongen men hann ändå göra de obligatoriska tio rundorna. Nästa säsong hoppas vi hon får lite konkurrens också. Grattis båda två! Prisutdelning sker på avslutningen den 16 november. Nu vilar vi några dagar sedan rullar vi igång Vintertouren på lördag kl 11.00. Samma dag avslutas Smålandstouren i Kalmar och vi hoppas några Jb-kastare kan klättra i resultatet. På söndag är det sedan dags för Ess-stress, ett acerace i Knektaparken. Välkomna!