solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och framöver även på A6-området och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen. Vintertid kastar vi Vintertouren på lördagar.

Sedan hösten 2019 arbetar vi med en ny bana på A6-området. Information om den hittar du här under A6 Discgolfpark. Vår 9-hålsbana i Knektaparken försöker vi fortsatt utforma så den lämpar sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Knektaparkens längre 18-hålsbanan sträcker sig från Knektaparken via John Bauerparken bort till Kålgårdsparken. Barnkartor finns under respektive bana i menyn. Välkommen!

Åtgärder på grund av risk för spridning av Corona-virus:
Vi uppfattar rekommendationerna som att vi kan fortsätta kasta eftersom vi sysslar med en utomhussport utan kroppskontakt men vill att alla som besöker våra banor försöker följa i första hand Folkhälsomyndighetens uppmaningar och även dessa:
– Stanna hemma om du har sjuksymptom
– Undvik kroppskontakt och håll avstånd om ni är flera som kastar tillsammans.
– Var och en plockar upp sin egen disc, rör inte andras utrustning, väskor etc.