solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Inför sommaren 2018 konstruerar vi om vår 9-hålsbana i Knektaparken och den kommer lämpa sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Bankarta kommer finnas tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.

Senaste nytt på facebook:

2018-05-21 Spelar du på Svenska Spel får du gärna ange John Bauer FGK så ger du ett litet stöd till klubben. Till helgen är det dags för nästa deltävling i Smålandstouren, denna gång hos vår närmaste granne, Habo Frisbee. Flera bilar går från Jönköping för den som vill samåka. Vi ses där! http://www.smalandstouren.nu/

2018-05-14 Missa inte onsdagens JB-golf, då kommer nya Bag Taggar delas ut och de som är på plats kommer kunna plocka åt sig de lägsta numrena. Övriga kommer sedan få nummer efterhand vid kommande JB-golfer. Skaffa gärna en liten karbinhake för att inte tappa bort taggen. Välkomna!

2018-05-09 John Bauer Open - På lördag (12/5) är det åter dags för vår stora tävling John Bauer Open. Som vanligt ingår den i smålandstouren. Gräset är grönt, bladen börjar slå ut och banan är i bästa skick med nya hål, iordningställda utkast, numrerade korgar, vägvisare med mera så passa på att komma ner och spela. All praktisk information, tider, priser, anmälan etcetra finns på Smålandstourens hemsida. Välkomna! http://jbfgk.se/wp/tavlingar/john-bauer-open/ http://www.smalandstouren.nu/

Fler nyheter på facebook.com/JBFGK

Sponsorer:

discsport.se
Som medlem i JBFGK får du rabatt hos Discsport, se Bli medlem.
Daniels Mack
Hyr discar på Daniels Mack, mellan Atteviks och Nybergs bil. Se Discuthyrning

 

 

 

 

Genom att ange John Bauer FGK som klubb när du spelar hos Svenska Spel gynnar du vår verksamhet.