solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Inför sommaren 2018 konstruerar vi om vår 9-hålsbana i Knektaparken och den kommer lämpa sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Bankarta kommer finnas tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.

Senaste nytt på facebook:

2018-09-23 Det blev en härlig höstdag i Knektaparken idag när solen, Högtid-touren och 55 kastare kom och spred värme. Såväl damer som herrar var jämna i toppstriden in till slutet och två klasser fick avgöras med särspel. Alla resultaten från helgen ligger nu på hemsidan. http://jbfgk.se/wp/arkiv/resultat/

2018-09-22 Trots hot om regn och storm kom 22 kastare till start och njöt av höstvädret, några småskurar och vindbyar men i övrigt soligt. Det blev tyvärr aldrig spännande i toppen och vid slutsammanräkningen vann Fredrik med 12 kast. I damklassen, den första någonsin i JB:s historia, segrade Pernilla. Alla resultat finns på spinndiscgolf.com och kommer komma upp på jbfgk.se så småningom. Tack Patrik för väl ordnad tävling och bangruppen med medhjälpare för en bana i bra skick. Nu vilar vi upp oss inför morgondagens Rocksjökastet. Det finns fortfarande några platser kvar så passa på att anmäla er på hemsidan www.hogtid.se.

2018-09-19 I lördags städade ett första arbetslag upp stora delar av banan och ikväll slutförde ett andra arbetslag det sista så nu är parken trimmad inför en fullmatad kasthelg. På lördag (22/9) är det dags för klubbmästerskap och på söndag (23/9) kommer Högtid-touren så då kastar vi Rocksjökastet. KM är öppet för alla medlemmar och samling sker kl 9.45. Anmälan till Rocksjökastet görs senast 9.30 men för att vara garanterad plats, registrera dig på hemsidan. Välkomna!