solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Vår nya 9-hålsbana ligger i Knektaparken och tillämpar sig för nybörjare och ovana discgolfare, såväl mer duktiga spelar som vill träna på kortare hål och putt. Bankarta finns tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.