solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Inför sommaren 2018 konstruerar vi om vår 9-hålsbana i Knektaparken och den kommer lämpa sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Bankarta kommer finnas tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.

Senaste nytt på facebook:

2018-11-30 Kommunen har påbörjat ett omfattande arbete i parken vilket gör att banan de närmaste månaderna kommer ha en tillfälligt sträckning eller reducerat antal hål. Vi försöker lösa det så gott som möjligt under tiden och de flest hål berörs inte så dra på mössa och vantar och kom ner. Vintertouren spelas som vanligt kl 11.00 på lördagar. Välkommen!

2018-11-13 På fredag (16/11) avrundar vi säsongen med käk, bastu, bad och discsnack. Alla medlemmar är välkomna enligt utskickad inbjudan. På lördag fortsätter vardagen med Vintertouren som vanligt. Välkomna!

2018-11-07 Flash Open 2018. Tangerat deltagarrekord med förra året, 22 kastare gjorde upp i mörkret på Åsabadets FGB. Prispallarna svämmades som vanligt över av Widehällare tillsammans med "Esset" Rosenkvist. Grattis! Resultaten finns på hemsidan.

Fler nyheter på facebook.com/JBFGK

Sponsorer:

discsport.se
Som medlem i JBFGK får du rabatt hos Discsport, se Bli medlem.
Daniels Mack
Hyr discar på Daniels Mack, mellan Atteviks och Nybergs bil. Se Discuthyrning

 

 

 

 

Genom att ange John Bauer FGK som klubb när du spelar hos Svenska Spel gynnar du vår verksamhet.