solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Inför sommaren 2018 konstruerar vi om vår 9-hålsbana i Knektaparken och den kommer lämpa sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Bankarta kommer finnas tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.

Senaste nytt på facebook:

2018-11-13 På fredag (16/11) avrundar vi säsongen med käk, bastu, bad och discsnack. Alla medlemmar är välkomna enligt utskickad inbjudan. På lördag fortsätter vardagen med Vintertouren som vanligt. Välkomna!

2018-11-07 Flash Open 2018. Tangerat deltagarrekord med förra året, 22 kastare gjorde upp i mörkret på Åsabadets FGB. Prispallarna svämmades som vanligt över av Widehällare tillsammans med "Esset" Rosenkvist. Grattis! Resultaten finns på hemsidan.

2018-11-03 Dussinet kastare gjorde upp i 2 disc challenge på dagens vintertour. Varje lördag kl 11.00 hela vintern. På onsdag plockar vi fram glowdiscar och åker ut till Åsabadets Frisbeegolfbana för att kora mörkrets härskare. Vi startar kl 18 men kom dit en stund före och hjälp till med att pynta korgarna. Välkomna!

Fler nyheter på facebook.com/JBFGK

Sponsorer:

discsport.se
Som medlem i JBFGK får du rabatt hos Discsport, se Bli medlem.
Daniels Mack
Hyr discar på Daniels Mack, mellan Atteviks och Nybergs bil. Se Discuthyrning

 

 

 

 

Genom att ange John Bauer FGK som klubb när du spelar hos Svenska Spel gynnar du vår verksamhet.