solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Under vintern 2019 har stora arbeten gjorts av kommunen i parken och våra banor kommer därför anpassas till detta under säsongen. Detta kan innebära att bankartor inte hinner uppdateras men vi försöker. Vår 9-hålsbana i Knektaparken försöker vi fortsatt utforma så den lämpar sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Den längre 18-hålsbanan sträcker sig från Knektaparken via John Bauerparken bort till Kålgårdsparken. Barnkartor finns under respektive bana i menyn. Välkommen!

Senaste nytt på facebook:

2019-04-09 JB-golfen är igång. Onsdagar och söndagar hela sommaren. Under våren kommer söndagarna vara ratinggrundande för de med pdga-licens. Nytt är också att vi tillämpar Svenska Discgolfförbundets förordning om rökning under tävling utan undantag. Mer info på http://jbfgk.se/wp/tavlingar/jb-golfen/ Välkomna veteraner så väl som nybörjare!

2019-04-09 Ungdomsträningen på Åsabadets FGB i Taberg för ungdomar födda 2001-2012 har startat säsongen. Vi har bytt tid till måndagar kl 17.00-18.00. Mer information finns på http://jbfgk.se/wp/klubben/barn-ungdom/ Välkomna!

2019-04-01 Vi gratulerar Marcus till en överlägsen seger i Vintertouren men framförallt vill vi tacka honom för att ha organiserat såväl touren som inomhusträningen. På tisdag börjar juniorträningen på Åsabadets FGB i Taberg 16:30. På onsdag börjar JB-golfen i Knektaparken, onsdagar 17:00, söndagar 15:00. På lördag (6/4) åker vi på kick-off till Onsala och Borås, betala er medlemsavgift och svara på mejlet från Carl. Det blir en rolig säsong. Välkomna!

Fler nyheter på facebook.com/JBFGK

Sponsorer:

discsport.se
Som medlem i JBFGK får du rabatt hos Discsport, se Bli medlem.
Daniels Mack
Hyr discar på Daniels Mack, mellan Atteviks och Nybergs bil. Se Discuthyrning