solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och framöver även på A6-området och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen. Vintertid kastar vi Vintertouren på lördagar.

Sedan hösten 2019 arbetar vi med en ny bana på A6-området. Information om den hittar du här under A6 Discgolfpark. Vår 9-hålsbana i Knektaparken försöker vi fortsatt utforma så den lämpar sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Knektaparkens längre 18-hålsbanan sträcker sig från Knektaparken via John Bauerparken bort till Kålgårdsparken. Barnkartor finns under respektive bana i menyn. Välkommen!

Åtgärder på grund av risk för spridning av Corona-virus:
Vi uppfattar rekommendationerna som att vi kan fortsätta kasta eftersom vi sysslar med en utomhussport utan kroppskontakt men vill att alla som besöker våra banor försöker följa i första hand Folkhälsomyndighetens uppmaningar och även dessa:
– Stanna hemma om du har sjuksymptom
– Undvik kroppskontakt och håll avstånd om ni är flera som kastar tillsammans.
– Var och en plockar upp sin egen disc, rör inte andras utrustning, väskor etc.

Senaste nytt på facebook:

Maj är här och solen står högt långt in på kvällen så nu börjar vi kl 18.00 på onsdagar. Ikväll (6/5) ses vi på A6 Discgolfpark. Anmäl er som vanligt i appen och ni som inte varit med tidigare kommer till samlingsplatsen intill förrådet tjugo minuter före så får ni all hjälp ni behöver. Välkomna! ... See MoreSee Less

3 veckor sedan  ·  

Äntligen! Ikväll (22/4) är det premiär för JB-golfen på A6-banan. Start kl 17.00 och anmälan görs på Spinn i förväg. Den som inte varit med tidigare hjälper vi på plats, kom till samlingen vid förrådet 20 min före. Samlingen är ej obligatorisk och vi försöker att hålla avstånd till varandra för att minska smittspridning.
Banan på A6 är spelbar men långt ifrån klar. Korgar är på plats och alla utkast är markerade men arbetet med banan fortgår och det finns mycket kvar att hjälpa till med för den som har tid och lust. Ju fler vi är desto snabbare går det och all hjälp tas tacksamt emot.
Välkomna!
... See MoreSee Less

1 månad sedan  ·  

På grund av rådande omständigheter flyttas tyvärr helgens John Bauer Open fram till 3 oktober. Vi beklagar detta men hoppas se er alla i höst. ... See MoreSee Less

1 månad sedan  ·  

Sponsorer:

discsport.se
Som medlem i JBFGK får du rabatt hos Discsport, se Bli medlem.
Daniels Mack
Hyr discar på Daniels Mack, mellan Atteviks och Nybergs bil. Se Discuthyrning