solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Vår nya 9-hålsbana ligger i Knektaparken och tillämpar sig för nybörjare och ovana discgolfare, såväl mer duktiga spelar som vill träna på kortare hål och putt. Bankarta finns tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.

Senaste nytt på facebook:

2017-07-16 Imorgon (16/7) startar kanot-SM i Rocksjön. Det innebär att stora delar av Knektaparken också kommer användas så discgolfbanan kommer dessvärre inte kunna användas fullt ut kommande vecka. Använd tiden till att förbättra er på hålen i Kålgårdsparken eller prova någon av banorna i närområdet (mer information på hemsidan under Banor).

2017-07-08 Glöm inte att du som medlem har 15:- rabatt per disc på Discsport.se. Registrera dig enligt informationen på hemsidan under Bli medlem.

2017-06-27 Discloppis! Vi har alla lite discar där hemma, och ibland vill vi ha fler, ibland färre. Därför tänkte vi köra en liten discloppis före JB-golfen på söndag (2/7). Från kl 14:30 ifall det är några som vill byta, köpa eller sälja sina discar. Detta är ett ypperligt tillfälle för nybörjare som får känna, klämma och kasta discarna före köp. Men även ni som är lite kräsna på inslitningsgrad eller färg har möjlighet att se detta också. Välkomna, medlemmar såväl som andra.