solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Under vintern 2019 har stora arbeten gjorts av kommunen i parken och våra banor kommer därför anpassas till detta under säsongen. Detta kan innebära att bankartor inte hinner uppdateras men vi försöker. Vår 9-hålsbana i Knektaparken försöker vi fortsatt utforma så den lämpar sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Den längre 18-hålsbanan sträcker sig från Knektaparken via John Bauerparken bort till Kålgårdsparken. Barnkartor finns under respektive bana i menyn. Välkommen!