solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Vår nya 9-hålsbana ligger nu till största del i Kålgårdsparken söder om Knektaparken. Ny bankarta finns tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.

Senaste nytt på facebook:

2017-04-20 Redan efter sex omgångar har 19 personer varit med på JB-golfen. Det är två tillfällen kvar innan JB Open lördag 29 april, passa på att slipa på de sista detaljerna. Välkomna onsdagar och söndagar. Och alla andra dagar också när andan faller på.

2017-04-09 29 april drar Smålandstouren igång med John Bauer Open i Knektaparken. Tävlingen arrangeras av oss i John Bauer FGK och är öppen för alla, det finns även nybörjar- och juniorklasser. Tävlingsledare är Daniel W och mer information finns på http://www.smalandstouren.nu. Välkomna till en härlig dag i parken!

2017-04-05 Dags för Kick-Off! På lördag (8/4) bär det av på en dagstur till Allingsås och Falköping. På kvällen när vi är tillbaka i stan, käkar vi gemensamt. Klubben står för resan och maten så se till att betala in medlemsavgift och anmäl er till Nathanael senast fredag. Han svarar även på alla frågor.