solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Under vintern 2019 har stora arbeten gjorts av kommunen i parken och våra banor kommer därför anpassas till detta under säsongen. Detta kan innebära att bankartor inte hinner uppdateras men vi försöker. Vår 9-hålsbana i Knektaparken försöker vi fortsatt utforma så den lämpar sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Den längre 18-hålsbanan sträcker sig från Knektaparken via John Bauerparken bort till Kålgårdsparken. Barnkartor finns under respektive bana i menyn. Välkommen!

Senaste nytt på facebook:

2019-08-21 Prylar inför Jönköpings maraton har börjat sättas upp i parken och det är därför svårt att kasta alla hål de närmaste dagarna (22-25/8). På söndag gör vi ändå ett försök och justerar några hål om så krävs. Välkomna till start kl 15.00. På fredag skickar vi Nathanael, Marcus, Fredrik och Andreas till Eskilstuna för att representera John Bauer FGK i Lag-SM. Mer information finns här: https://www.facebook.com/Lag-SM-Discgolf-2019-Eskilstuna-395640781283249/ Vi håller tummarna!

2019-08-08 I helgen (9-11/8) pågår kanot-NM i Rocksjön och det innebär att delar av Knektaparken inte kommer vara kastbar. Passa gärna på att prova övriga banor i kommunen, Österängen, Åsabadet och Vidablick till exempel. Söndagens JB-golf spelas som vanligt om möjligt, beslut tas på plats. Välkomna!

2019-05-30 Idag (30/5) visar vi upp frisbeegolf i Knektaparken för de som kommer och tittar på P4 Springhjälpen. Välkommen ner och kasta lite plast med oss. Vi är på plats från klockan 15.00 och framåt. https://sverigesradio.se/springhj%C3%A4lpen

Fler nyheter på facebook.com/JBFGK

Sponsorer:

discsport.se
Som medlem i JBFGK får du rabatt hos Discsport, se Bli medlem.
Daniels Mack
Hyr discar på Daniels Mack, mellan Atteviks och Nybergs bil. Se Discuthyrning