solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Kom och kasta med oss.  Sommartid träffas vi varje vecka på JB-golfen och på vintern blir det Vintertour.

Vi har en 18-hålsbana och en 9-hålsbana i Knektaparken. Vi bygger också en nybana på A6-området, A6 Discgolfpark. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Åtgärder på grund av risk för spridning av Corona-virus:
Vi uppfattar rekommendationerna som att vi kan fortsätta kasta eftersom vi sysslar med en utomhussport utan kroppskontakt men vill att alla som besöker våra banor försöker följa i första hand Folkhälsomyndighetens uppmaningar och även dessa:
– Stanna hemma om du har sjuksymptom
– Undvik kroppskontakt och håll avstånd om ni är flera som kastar tillsammans.
– Var och en plockar upp sin egen disc, rör inte andras utrustning, väskor etc.

Sponsorer:

discsport.se
Som medlem i JBFGK får du rabatt hos Discsport, se Bli medlem.
Daniels Mack
Hyr discar på Daniels Mack, mellan Atteviks och Nybergs bil. Se Discuthyrning