solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Inför sommaren 2018 konstruerar vi om vår 9-hålsbana i Knektaparken och den kommer lämpa sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Bankarta kommer finnas tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.

Senaste nytt på facebook:

2019-01-15 Även om dagarna blir ljusare för var dag som går har vi ändå ett tag kvar tills vi kan kasta kvällstid utan lampor. Därför kör vi på onsdag (16/1) kl 18.30 och tio veckor framåt igång inomhusträning. I år har vi bytt lokal till Per Brahegymnasiets Gymnastiksal 2. Träningen är fri för alla medlemmar men har du inte blivit medlem än får du naturligtvis komma och prova på. Medtag inomhusskor och två putters. Välkomna! Lördagar kl 11.00 fortsätter vintertouren som vanligt.

2018-12-20 Det lackar mot jul och kanske blir det julkalender på vintertouren dan före dan före dopparedan. Glöm inte tomteluva, glöggtermos och pepparkakor. Lördag 11.00. God jul och välkomna!

2018-11-30 Kommunen har påbörjat ett omfattande arbete i parken vilket gör att banan de närmaste månaderna kommer ha en tillfälligt sträckning eller reducerat antal hål. Vi försöker lösa det så gott som möjligt under tiden och de flest hål berörs inte så dra på mössa och vantar och kom ner. Vintertouren spelas som vanligt kl 11.00 på lördagar. Välkommen!