solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Vår nya 9-hålsbana ligger i Knektaparken och tillämpar sig för nybörjare och ovana discgolfare, såväl mer duktiga spelar som vill träna på kortare hål och putt. Bankarta finns tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.

Senaste nytt på facebook:

2018-02-17 Vintern är inget som begränsar kastare i Jönköping. Idag kastade 11 vintertouren och på onsdagar fortsätter inomhusträningen en dryg månad till. All info finns på hemsidan. Välkomna!

2018-01-07 Gott nytt år! I väntan på ljuset och värmen kommer vi träna inomhus några gånger. På onsdag 17/1 träffas vi i Gräshagsskolans gymnastiksal kl 19-20 och sedan kör vi samma tid varje vecka fram till mars. Det kommer finnas korgar men ta med discar. Välkomna!

2017-12-23 Året börjar närma sig sitt slut men Vintertouren rullar på som vanligt på lördagar kl 11.00 utan undantag. God jul och gott nytt år!

Fler nyheter på facebook.com/JBFGK

Sponsorer:

discsport.se
Som medlem i JBFGK får du rabatt hos Discsport, se Bli medlem.
Daniels Mack
Hyr discar på Daniels Mack, mellan Atteviks och Nybergs bil. Se Discuthyrning