solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Under vintern 2019 har stora arbeten gjorts av kommunen i parken och våra banor kommer därför anpassas till detta under säsongen. Detta kan innebära att bankartor inte hinner uppdateras men vi försöker. Vår 9-hålsbana i Knektaparken försöker vi fortsatt utforma så den lämpar sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Den längre 18-hålsbanan sträcker sig från Knektaparken via John Bauerparken bort till Kålgårdsparken. Barnkartor finns under respektive bana i menyn. Välkommen!

Senaste nytt på facebook:

2019-03-17 Bilder från matchspel i kickoffen till årets Discgolf League.

2019-02-17 Så snart solen visade sig kröp mången mörk- och köldskygg fram ur vinteridet så igår kom därför 14 till start i Vintertouren. För att dämpa kastabstinensen ytterliggare kör vi vidare med inomhusträning några onsdagar till. Sen är inte vårsäsongen långt borta. Välkomna att kasta med oss! Lördagar 11.00 Knektaparken, onsdagar 18.30 Per Brahegymnasiets gymnastiksal nr 2.

2019-01-15 Även om dagarna blir ljusare för var dag som går har vi ändå ett tag kvar tills vi kan kasta kvällstid utan lampor. Därför kör vi på onsdag (16/1) kl 18.30 och tio veckor framåt igång inomhusträning. I år har vi bytt lokal till Per Brahegymnasiets Gymnastiksal 2. Träningen är fri för alla medlemmar men har du inte blivit medlem än får du naturligtvis komma och prova på. Medtag inomhusskor och två putters. Välkomna! Lördagar kl 11.00 fortsätter vintertouren som vanligt.

Fler nyheter på facebook.com/JBFGK

Sponsorer:

discsport.se
Som medlem i JBFGK får du rabatt hos Discsport, se Bli medlem.
Daniels Mack
Hyr discar på Daniels Mack, mellan Atteviks och Nybergs bil. Se Discuthyrning