solnedgangliten

Välkommen till John Bauer Frisbeegolfklubb i Jönköping!

Vi kastar frisbee i Knektaparken intill Rocksjön och här finner du information om det mesta som vi hittar på. Undrar du något så hör av dig på valfritt vis, se Kontakt.

Vi träffas i parken på lördagar under vintern och från och med april på onsdagar och söndagar för att kasta en runda. Välkommen att vara med. Mer information finns under JB-golfen och Vintertouren.

Inför sommaren 2018 konstruerar vi om vår 9-hålsbana i Knektaparken och den kommer lämpa sig för så väl nybörjare och ovana discgolfare som mer duktiga spelare som vill träna på kortare hål och putt. Bankarta kommer finnas tillgänglig här. Kartan till 18-hålsbanan hittar du här.

Senaste nytt på facebook:

2018-07-17 Värmen stoppar oss inte. JB-golfen rullar på som vanligt på onsdagar och söndagar. På lördag reser vi ner till Älmhult för Smålandstouren och på söndag kommer några åka till Ale Discgolfcenter för att kika på när eliten gör upp om The Open i europatouren. Samåkning i helgen planeras, hör av er vi intresse. Kasta lugnt i parken och ta hänsyn till alla solbadare och skuggtyper, ställ tillbaka räddningspinnarna på sin plats, de räddar liv och glöm inte dricka vatten. Vi ses i parken!

2018-06-28 Vi är halvvägs! Halva säsongen är gjord, de ljusaste dagarna är förbi, värmen är tillbaka och på lördag åker vi till Värnamo på fjärde deltävlingen i Smålandstouren. Hör av er om ni vill samåka. www.smalandstouren.nu I Knektaparken är det festivalen The Garden Party på lördag så alla hål kommer inte vara spelbara men på söndag kör vi åter JB-golf som vanligt. Välkomna!

2018-06-25 På grund av fotbolls-VM kommer vi på onsdag ge 15 minuter extra inställningstid till JB-golfen. För att komma igång så fort som möjligt vill vi att alla som vill vara med anmäler sig på Spinndisc senast kl 18.00 (https://spinndiscgolf.com/event.php?event=d5dc39a7-d419-4fd6-8654-21e5920cc4ac) och så startar vi igång rundan så snart alla hunnit komma, dock senast klockan 18.15. Välkomna!