Bli medlem

Vill du bli medlem i John Bauer Discgolf sätter du in medlemsavgiften på Plusgiro 497 20 51-9 eller Swish-nummer 123 091 04 97, märkt med namn och medlemskap i meddelandefältet.
Som ny medlem vill vi även ha dina kontaktuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-post och personnummer (10 siffror). Maila uppgifterna till info@jbdg.se
Förutom medlemskapet får du bland annat en golfdisc med klubbtryck, tillgång till JB-golfen, klubbmästerskap, träningstillfällen och möjlighet att förmånligt köpa klubbprylar samt rabatt hos Discsport.se (se nedan) samt fritt spela på A6 Discgolfpark.

Medlemsavgifter

Herr senior: 300:-
Dam senior: 150:-
Junior (till och med året du fyller 18): 100:-

Klubb- och banstöd: valfritt belopp

Medlemskap gäller per kalenderår (från 1 januari t o m ordinarie årsmöte året efter)

Tävlingslicens

SFF:s tävlingslicens kostar 200:- (100:- för juniorer) och PDGA kostar 290:- (200:- för amatörer) och betalas in via klubben.

Läs mer vad som gäller för licenserna på frisbeesport.se.

Lista över medlemmar med PDGA-rating.

Discsport Rabatt

Som klubbmedlem har du rabatt hos Discsport.se (15 kr/disc). För att rabatten ska dras behöver du:
1) Registrera ett konto på discsport.se
2) Under Mina Kunduppgifter på discsport.se, ange klubbtillhörighet
3) Meddela Alexander (alexander.uhnell@jbdg.se) vilken mejl-adress du registrerat dig med.
När du sedan beställer discar ser du att klubbrabatten dragits bort i steg 3 som disc-rabatt.