Bli medlem

Vill du bli medlem i John Bauer Frisbeegolfklubb sätter du in medlemsavgiften på Plusgiro 497 20 51-9 eller Swish-nummer 123 091 04 97 med ditt namn i meddelandefältet.
Som ny medlem vill vi även ha dina kontaktuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-post och personnummer (10 siffror). Maila uppgifterna till jb@jbfgk.se
Förutom medlemskapet får du bland annat en golfdisc med klubbtryck, tillgång till JB-golfen, klubbmästerskap, träningstillfällen och möjlighet att förmånligt köpa klubbprylar samt rabatt hos Discsport.se (se nedan).

Medlemsavgifter

Open (herrseniorer) 200:-
Dam 100:-
Junior (till och med året du fyller 19) 100:-
Stödmedlem 50:-

Tävlingslicens

SFF:s tävlingslicens kostar 200:- och PDGA kostar 290:- och betalas in via klubben.

Läs mer vad som gäller för licenserna här.

Discsport Rabatt

Som klubbmedlem har du rabatt hos Discsport.se (10kr/disc). För att rabatten ska dras behöver du:
1) Registrera ett konto på discsport.se
2) Under Mina Kunduppgifter på discsport.se, ange klubbtillhörighet
3) Meddela Alexander (alexander.uhnell@jbfgk.se) vilken mejl-adress du registrerat dig med.
När du sedan beställer discar ser du att klubbrabatten dragits bort i steg 3 som disc-rabatt.