JB-golfen

JB-golfen spelas i Knektaparken på onsdagar och söndagar från april till och med september. Onsdagar samlas vi klockan 17.50, förutom i april och september då samlingen sker 16.50. Söndagar samlas vi kl. 14.50. Kom i god tid, vid samlingen delas grupperna in och sedan ska vi hinna ut till starthålen för start när klockan slår hel timme! Vi samlas vid området kring utkastet till hål 1, intill kanotstadion.

Alla är välkomna, nybörjare såväl som proffs. Vi kör med handicap-system så alla kan tävla mot varandra utan speciell klassindelning. Resultat och frågor till jb-golf-ansvariga kan skickas till jb-golfen@jbfgk.se. Har du inga discar, mejla eller hör av dig på Facebook i förväg så är vi flera som kan ta med för lån eller försäljning.

I år är Pontus, Stefan och Marcus ansvariga och de försöker att vara på plats men när de inte är där går det bra att skicka in resultatet till adressen ovan (är det flera grupper, samla gärna ihop alla resultat och skicka gemensamt tillsammans med en kommentar om rundan).

RUNDOR | POÄNGSTÄLLNING | SPELARE

Välj runda i listan nedan:

Ingen runda vald.