JB-golfen

Till JB-golfen Statistik

OBS! På grund av spridningen av Corona-viruset vidtar vi åtgärder för att minska riskerna, se information längre ner. Vänligen läs igenom och respektera dessa riktlinjer för allas bästa.

JB-golfen spelas på onsdagar och söndagar från april till och med september. Jämna veckor spelar vi i Knektaparken, udda veckor på A6 Discgolfpark (se Kalender för detaljer). Onsdagar börjar vi klockan 18.00, förutom i april och september då vi startar 17.00. Söndagar börjar vi kl. 15.00. Kom i god tid så vi kan börja enligt. I Knektaparken samlas vi vid området kring utkastet till hål 1, intill kanotstadion. På A6 samlas vi vid utkast 1, nedanför förrådet. 

Vi använder ett digitalt scorecard-system från SpinnDiscGolf. Anmäl er i god tid innan tävlingen på https://spinndiscgolf.com/tours.php eller kom lite innan så hjälper vi till om ni vill ha hjälp.

Alla är välkomna, nybörjare såväl som proffs. Vi kör med handicap-system så alla kan tävla mot varandra utan speciell klassindelning. Frågor till jb-golf-ansvariga kan skickas till jb-golfen@jbfgk.se. Har du inga discar, mejla eller hör av dig på Facebook i förväg så är vi flera som kan ta med för lån eller försäljning.

Från och med 2019 tillämpar vi Svenska discgolfförbundets regler om rökning under tävling utan undantag och det är därför inte tillåtet att röka under JB-golfen.

I år är Marcus Johansson, Marcus Nelenius och Roy ansvariga.

Om du har frågor inför start, ring Marcus Johansson på 070-5105318. Övriga frågor skickas till jb-golfen@jbfgk.se.

Information om åtgärder avseende Corona-viruset

Vi försöker anpassa vår verksamhet efter aktuella riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Vi följer också Svenska Discgolfförbundets rekommendationer, de finns här: www.svenskdiscgolf.se/

Det innebär att vi önskar att ni följer dessa åtgärder:
– Har du minsta sjukdomssymptom, stanna hemma.
– Vi vill att alla anmäler sig till eventet på spinndiscgolf.com senast 10 minuter före start för att ansvariga ska kunna dela upp grupper och alla sedan ska kunna gå direkt till sina starthål. Ingen officiell samling före eller efter tävlingen kommer ske.
– Undvik kroppskontakt och håll avstånd till övriga kastare. Gärna 2 meter men följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer om de säger annorlunda.
– Plocka endast upp dina egna discar. Undvik att röra andras prylar, flytta inte väskor och liknande.

Statistik över årets rundor finner du här: JB-golfen Statistik